Zur Zeit regnet es seit zwei Tagen, aber ich finde das momentan noch schön. Der Garten hat sein Grün wiedergefunden und atmet wieder durch nach diesem langen heißen trockenen Sommer.
Although it is called bread it is a cake. This is cake No. 2, the first one was eaten so quickly – no time for pictures.
Recipe:
2-3 very ripe mashed bananas
100 g/0,22 lb/3.5 oz sugar
1 egg
4 tablespoons oil (I had canola oil)
300 g/0.66 lb/10.5 oz flour
1/2 teaspoon baking powder
3 tablespoons grated nuts
2 tablespoons chocolate chips
2-3 tablespoons buttermilk (or milk)
Put all together, mix well, bake for about 45 minutes with 180°C/356F.
At the moment it is raining for two days, but I think it's currently still beautiful. The garden finds its green colour again after this long hot dry summer.
Liebe Petra,
ReplyDeleteDeine Variante vom BananaBread klingt super!
Regen nach dem heißen Sommer ist wirklich eine Wohltat , nicht nur für die Natur ;O)
Ich wünsch Dir einen wunderschönen Tag !
♥ Allerliebste Grüße,Claudia ♥